Sala de premsa

La Generalitat lliura els diplomes a les entitats de dones que han realitzat cursos de formació en tecnologies de la informació i la comunicació

query_builder   23 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat lliura els diplomes a les entitats de dones que han realitzat cursos de formació en tecnologies de la informació i la comunicació

170 representants de 129 associacions de dones de Catalunya han participat en els cursos
La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Marta Selva, i el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, lliuren dimarts els diplomes acreditatius a les 43 dones que han seguit a Barcelona un curs de formació per apropar les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) a les associacions de dones de Catalunya.
 
Aquest curs pertany a un programa desenvolupat conjuntament per l’ICD, del departament d’Acció Social i Ciutadania, i la secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, del Departament de Governació i Administracions Públiques. Aquests organismes han facilitat equips informàtics complets i formació específica sobre la utilització de les TIC a entitats de dones de Catalunya. Un total de 170 representants de 129 associacions de dones han participat en aquests cursos que s’han realitzat a tot el territori de Catalunya.
 
Les 43 dones que han participat en la formació, pertanyents a 35 entitats barcelonines, tenen el compromís de fer extensius els coneixements adquirits a la resta d’associades de la seva entitat. Aquest programa vol fomentar l’ús d'eines i aplicacions pròpies de les TIC per facilitar l'increment de l'activitat de les associacions i la inclusió digital/social de les associades i millorar la incidència social de l’entitat i les habilitats de les dones que hi participen.

18:30|.Institut Català de les Dones (pl. Pere Coromines, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Marta Selva, i el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, lliuraran els diplomes acreditatius a les 43 dones que han seguit a Barcelona un curs de formació per apropar les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) a les associacions de dones de Catalunya.