Sala de premsa

L'Escola de Consum de Catalunya arriba a l'Alt Urgell

query_builder   23 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

L'Escola de Consum de Catalunya arriba a l'Alt Urgell

Roda de Premsa
Demà dimarts, dia 24 de febrer, el president del Consell Comarcal, Jesus Fierro, i director dels Serveis Territorials del Departament d'Economia i Finances, Pere Mir, presentaran les activitats que realitzarà l’Escola de Consum de Catalunya (ECC) a la comarca fins el 6 de març. L’ECC arriba a la capital de la comarca de la mà de l’Oficina d’Informació al Consumidor del Consell Comarcal, amb l’objectiu de formar els joves en matèria de consum.
 
L’acte de presentació tindrà lloc a les 11:00 del matí al Telecentre de l’Alt Urgell, (C/ Capdevila 29, 3er pis, a la Seu d’Urgell), on estarà ubicada l’Escola de Consum durant la seva estada a la comarca. A continuació, els mitjans que ho desitgin podran prendre imatges dels tallers de consum.

11:00|.Telecentre de l'Alt Urgell (c. Capdevila, 29, 3er)|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

El director dels Serveis Territorials del Departament d'Economia i Finances, Pere Mir, i el president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Jesus Fierro, presentaran en roda de premsa l'Escola de Consum de Catalunya a la comarca. Els mitjans gràfics podran prendre imatges dels tallers de consum.