Sala de premsa

El conseller Saura i la ministra Salgado presideixen demà la reunió de la Comissió Bilateral a Barcelona

query_builder   23 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Saura i la ministra Salgado presideixen demà la reunió de la Comissió Bilateral a Barcelona

Dimarts, 24 de febrer (16.30 h), al Palau de la Generalitat
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i la ministra d’Administracions Públiques, Elena Salgado, presidiran demà, 24 de febrer (16.30 h), la sisena reunió de la Comissió Bilateral Estat-Generalitat, que se celebrarà al Palau de la Generalitat. El principal punt de l'ordre del dia de la Comissió, una de les tres encarregades del desplegament de l’Estatut, serà l'acord sobre el llistat d'infraestructures que el Govern de l'Estat finançarà aquest any a Catalunya en compliment de la disposició addicional tercera de l'EAC. 
 
També hi participaran, com a membres permanents de la comissió, el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i la secretària del Govern, Laia Bonet. El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, la consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i el delegat del Govern de la Generalitat a Madrid, José Cuervo, hi assistiran com a membres no permanents.
 
Per part de l’Estat, hi assistiran entre altres, el secretari d’Estat de Cooperació Territorial, Fernando Puig de la Bellacasa; la secretaria d’Estat d’Infraestructures, Josefina Cruz; el secretari general de Pressupostos, Luis Espadas; el subsecretari de Treball i Afers Socials, Leandro González; el director general de Desenvolupament Autonòmic, Enrique Gómez, i el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel.
 
 
Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici de la reunió (16.30 h) i, en acabar, hi haurà atenció als mitjans.
 

16:30|.Palau de la Generalitat (pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i la ministra d’Administracions Públiques, Elena Salgado, presidiran la sisena reunió de la Comissió Bilateral Estat-Generalitat. El principal punt de l'ordre del dia de la Comissió, una de les tres encarregades del desplegament de l’Estatut, serà l'acord sobre el llistat d'infraestructures que el Govern de l'Estat finançarà aquest any a Catalunya en compliment de la disposició addicional tercera de l'EAC. També hi participaran, com a membres permanents de la comissió, el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i la secretària del Govern, Laia Bonet. El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, la consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i el delegat del Govern de la Generalitat a Madrid, José Cuervo, hi assistiran com a membres no permanents.