Sala de premsa

Acció Social i Ciutadania presenta la programació territorial fins el 2012 dels serveis socials especialitzats al Camp de Tarragona

query_builder   25 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social i Ciutadania presenta la programació territorial fins el 2012 dels serveis socials especialitzats al Camp de Tarragona

El Departament promourà la creació de 488 noves places públiques
El delegat del Govern al Camp de Tarragona, Xavier Sabaté, i el director dels serveis territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Jordi Tous, presentaran el proper dijous la programació territorial fins el 2012 dels serveis socials especialitzats al Camp de Tarragona.
 
La programació territorial té com a objectiu establir les prioritats del Departament i fixar la cobertura que ha d’assolir l’oferta de recursos de la xarxa pública de serveis socials especialitzats en l’horitzó de l’any 2012. Al Camp de Tarragona, Acció Social i Ciutadania promourà la creació de 488 noves places. Donaran servei a la gent gran, les persones amb discapacitats, les persones amb malaltia mental, les persones amb problemes de drogodependència i les afectades pel VIH-Sida.
 
Durant la roda de premsa es donaran a conèixer les dades de la programació territorial comarca a comarca.

11:00|.Delegació del Govern a Tarragona (c. Sant Francesc, 3)|Tarragona (El Tarragonès)

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i el director dels serveis territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Jordi Tous, presentaran la programació territorial fins el 2012 dels serveis socials especialitzats al Camp de Tarragona.