Sala de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Balaguer i Lleida

query_builder   25 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Balaguer i Lleida

A les 17.00 hores, roda de premsa per informar de les actuacions del Departament de Treball, a través del Servei d'Ocupació de Catalunya, al Segrià
Demà, DIJOUS 26 DE FEBRER, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà Balaguer i Lleida.
 
A les 17:00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, oferirà una roda de premsa per informar de les actuacions dutes a terme pel Departament de Treball, mitjançant el Servei d’Ocupació de Catalunya, a la comarca del Segrià. A la roda de premsa, que es farà a la seu de la Delegació del Govern a Lleida (Passeig Lluís Companys, 1), hi seran el delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, i la directora del serveis territorials de Treball a Lleida, Pilar Nadal.
 
Prèviament, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà Balaguer. A les 9:00 hores, la consellera arribarà a l’ajuntament de Balaguer on mantindrà una reunió amb l’alcalde de la localitat, Miquel Aguilà, i amb l’equip de govern i les persones tècniques dels programes ocupacionals promoguts per l’Ajuntament de Balaguer.
 
Posteriorment, la consellera anirà a la zona porxada de Balaguer on s’hi desenvolupen diferents projectes ocupacionals del programa “Treball als Barris” i, en acabar, visitarà l’escola taller que duu a terme la rehabilitació urbana i mediambiental de Balaguer.
 
La consellera de Treball finalitzarà la visita a Balaguer a l’oficina de treball (C/Bellmunt, 2).
 
A les 12:30 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, inaugurarà la 3ª Fira de Formació Professional i Treball (Camps Elisis-.Porta del Pavelló 4, Lleida). A l’acte d’inauguració, també hi participaran el conseller d’Educació, Ernest Maragall, alcalde de Lleida, Àngel Ros, el president de la Diputació de Lleida, Miquel Pueyo, entre altres autoritats.
 
Per acabar, a les 17:00 hores, la consellera de Treball oferirà una roda de premsa per informar de les actuacions que duu a terme el Departament de Treball, mitjançant el Servei d’Ocupació de Catalunya, a la comarca del Segrià. La roda de premsa es farà a la seu de la Delegació del Govern a Lleida (Passeig Lluís Companys, 1).
 

17:00|.Delegació del Govern a Lleida (Passeig Lluís Companys, 1). |Lleida (El Segrià)

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Balaguer i Lleida