Sala de premsa

El vicepresident del Govern participa a la reunió anual dels Quatre Motors per a Europa

query_builder   26 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern participa a la reunió anual dels Quatre Motors per a Europa

A la trobada es traspassarà la presidència de Baden-Würtemberg a Llombardia
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, participarà demà divendres, dia 27 de febrer, a la reunió anual dels responsables dels Quatres Motors per a Europa, que se celebrarà a Milà i que servirà, entre d'altres, per traspassar la presidència de l’organisme de Baden-Würtemberg a Llombardia.
 
A part del vicepresident, a la reunió participaran el president de Baden-Würtemberg, Günther H.Oettinger; el president del Rhône-Alpes, Jean Jaques Queyranne i el president de Llombardia, Roberto Formigioni. A les 11.00 hores, els quatre mandataris realitzaran una reunió de treball, que serà a porta tancada, durant la qual signaran una declaració política conjunta. Tot seguit, a les 13.00 hores, oferiran una roda de premsa per exposar els detalls de la trobada. 
 
Els Quatre motors per a Europa agrupen Catalunya, Baden-Wütemberg, Llombardia i Rhône-Alpes. L’associació, creada l’any 1988, persegueix un doble objectiu: donar suport a la internacionalització de les regions membres i participar activament en la creació d’una Europa de proximitat. Es tracta d’impulsar la participació d’actors regionals a la construcció europea a través de projectes innovadors i d’intercanvi a nivell universitari, científic, cultural i socioeconòmic.
 

13:00|.Palazzo Pirelli (via Fabio Filzi 22)|Milà (Itàlia)

Reunió anual dels Quatre Motors per a Europa