Sala de premsa

El conseller Joan Saura inaugura el parc de Bombers de Falset

query_builder   26 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Joan Saura inaugura el parc de Bombers de Falset

Demà divendres, dia 27, a les 12.00 hores, a Falset (Priorat)
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, inaugurarà, demà divendres, a les 12.00 hores, les obres de reforma i ampliació del parc de Bombers de Falset.
 
Juntament amb el conseller també hi assistiran l’alcalde de Falset, Jesús Torralba, el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté; la directora general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Olga Lanau; la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Hortènsia Grau; el subdirector general Operatiu  Antoni Rifà; el cap de la Regió d’Emergències de Tarragona, Agustí Gatell; i el cap de parc de Falset, Jordi Castellví; entre d’altres autoritats.
 
Durant la seva estada a Falset, el conseller Saura visitarà també l’Ajuntament i la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la població.

Al finalitzar la inauguració del parc de bombers, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.

12:00|.Parc de Bombers (c. de les Torres, 3)|Falset (El Priorat)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, inaugurarà les obres de reforma i ampliació del parc de Bombers de Falset. L'acompanyarà el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté. En acabat, el conseller atendrà els mitjans de comunicació. Durant la seva estada a Falset, el conseller Saura visitarà també l’Ajuntament i la comissaria de Mossos d'Esquadra.