Sala de premsa

La consellera d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Carme Capdevila, lliura a Tànger els primers diplomes a alumnes del Programa Catalunya Magrib

query_builder   27 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Carme Capdevila, lliura a Tànger els primers diplomes a alumnes del Programa Catalunya Magrib

En l'acte de graduació també hi participaran representants del Govern marroquí
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà juntament amb diversos representants del Govern marroquí el proper dissabte 28 de febrer l’acte de graduació dels primers 56 alumnes que han cursat estudis primaris o de formació professional al Liceu Catalunya Marroc. Es tracta de la primera promoció de menors que s’han beneficiat de l’oferta formativa que posa al seu abast el Programa Catalunya Magrib impulsat pel Govern català amb el suport de la Unió Europea i el propi Govern marroquí.
 
Després de l’acte de lliurament de diplomes, que tindrà lloc al pati de l’Institut Nacional de l’Acció Social, s’atendrà als mitjans de comunicació per fer un balanç dels primers resultats del Programa, que va començar a funcionar l’any 2007. Un dels seus principals objectius és prevenir les migracions de menors marroquins a Catalunya en situació irregular i sense acompanyament familiar.

10:00|.Institut Nacional de l'Acció Social (av. Hariri)| (Marroc)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, lliurarà a Tànger els primers diplomes a alumnes del programa Catalunya-Magrib. 
A l'acte també hi assistiran la secretària d'Infància i Adolescència, Imma Pérez.; el secretari per a la Immigració, Oriol Amorós; i el director de la DGAIA, Xavier Soley.