Sala de premsa

El vicepresident del Govern presideix un acte d'homenatge a les víctimes del franquisme a Tarragona

query_builder   27 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern presideix un acte d'homenatge a les víctimes del franquisme a Tarragona

Demà dissabte fa 70 anys dels primers cinc afusellaments en aquestes comarques
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà demà dissabte, 28 de febrer, l’acte d’homenatge a les víctimes del franquisme a les comarques de Tarragona, dia en què es compleixen 70 anys dels cinc primers afusellaments a la zona. L’acte està organitzat per l’Associació de Víctimes de la Repressió Franquista a Tarragona, que compta amb el suport de la direcció General de la Memòria Democràtica de la Generalitat.
 
L’homenatge tindrà lloc a les 12.00 hores al monument al President Lluís Companys de Tarragona i s’inciarà amb els parlaments. A banda del vicepresident del Govern, també intervindran la presidenta de l’Associació de Víctimes de la Repressió franquista a Tarragona, Montse Giné i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. Posteriorment hi haurà una ofrena floral al monument al President Lluís Companys. L’acte finalitzarà amb la interpretació d’El cant dels ocells i d’Els Segadors, a càrrec d’un duet de vent.
 
En l’ofrena també participaran el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, la directora general de la Memòria Democràtica, Maria Jesús Bono, i familiars i amics de les víctimes. A l’acte també assistirà la directora dels Serveis Territorials d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Hortènsia Grau.
 
 
Abans de començar l’acte, a les 11.45 hores, el vicepresident del Govern atendrà els mitjans de comunicació al monument al President Lluís Companys.
 

12:00|.Monument al President Lluís Companys (Rambla del President Lluís Companys, s/n)|Tarragona (El Tarragonès)

Acte d'homenatge a les víctimes del franquisme a Tarragona