Sala de premsa

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Antoni Farré de Nalec

query_builder   6 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Antoni Farré de Nalec

L'acte de lliurament se celebrarà diumenge al local social de la població
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, lliurarà el proper diumenge la Medalla Centenària al senyor Antoni Farré i Targa. L’acte tindrà lloc a les 13.00h al local social de la població.Juntament amb els familiars, assistiran també a l'acte l’alcaldessa de Nalec, Laura Piera, i la presidenta del Consell Comarcal de l’Urgell, Rosa M. Mora, que igualment faran un obsequi a l'homenatjat.
 
Antoni Farré va néixer a Nalec el 6 de febrer de 1909 i ha fet de pagès fins a la seva jubilació. Va tenir 5 fills, dels quals 3 ja són morts; té dos néts i quatre besnéts. Està molt lúcid  i gaudeix, per l’edat,  d’un bon estat de salut.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

13:00|.Plaça de l'Església 1|Nalec (L' Urgell)

El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, lliurarà  la Medalla Centenària a Antoni Farré, nascut a Nalec el 6 de febrer del 1909