Sala de premsa

Pau Caelles, d'Anglesola, rep la Medalla Centenària que atorga Acció Social i Ciutadania

query_builder   27 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Pau Caelles, d'Anglesola, rep la Medalla Centenària que atorga Acció Social i Ciutadania

El director territorial del Departament a Lleida, Carles Vega, li lliurarà la Medalla diumenge 1 de març
El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, lliurarà aquest diumenge, 1 de març, la Medalla Centenària del Departament a Pau Caelles, a Anglesola.
 
Pau Caelles i Ripoll, que enguany ha celebrat el seu 100è aniversari, ha treballat sempre de pagès, és viudo i té tres fills, i nombrosos néts i besnéts. Prové d’una família longeva car els seus pares van viure fins gairebé els 100 anys, un germà va morir amb 102 anys i té encara una germana viva de 106 anys. Actualment, l’homenatjat, que gaudeix de bona salut, viu amb la filla i el gendre.
 
L’acte tindrà lloc a llar del jubilat d’Anglesola i també hi assistirà l’alcaldessa Rosa M. Mora, la junta de la Llar i els familiars i amics de Pau Caelles per retre-li homenatge.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.
 

13:00|.Llar del jubilat (c. Santa Anna, 23)|Anglesola (L' Urgell)

El director dels serveis territorials d'Acció Social a Lleida, Carles Vega, lliurarà la medalla centenària a Pau Caelles, amb motiu del seu 100è aniversari.