Sala de premsa

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Leandra Borrell i Sabaté

query_builder   9 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Leandra Borrell i Sabaté

L'acte de lliurament se celebrarà demà al domicili de l'homenatjada, a Bell-lloc d'Urgell
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, lliurarà demà la Medalla Centenària a la senyora Leandra Borrell i Sabaté. L’acte tindrà lloc a les 18.00 hores al domicili de l’homenatjada, a Bell-lloc d’Urgell.
 
Leandra Borrell té dos néts i tres besnéts i conviu amb la seva jove al seu domicili. A l’homenatge, a més del director territorial del Departament i els familiars de Leandra Borrell, també hi assistirà l’alcalde de Bell-lloc, Ramon Consola.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

18:00|.C. Camí Vell de Bellvís, 5|Bell-lloc d'Urgell (El Pla d'Urgell)

El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, lliurarà la Medalla Centenària del Departament a la senyora Leandra Borrell