Sala de premsa

El departament d'Acció Social presenta la programació territorial fins al 2012 dels serveis socials especialitzats al Vallès Oriental

query_builder   11 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El departament d'Acció Social presenta la programació territorial fins al 2012 dels serveis socials especialitzats al Vallès Oriental

El Departament promourà la creació de 259 noves places públiques a la comarca
El director dels serveis territorials de Barcelona del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Josep Gonzalez-Cambray, presentarà el proper dijous la programació territorial fins al 2012 dels serveis socials especialitzats al Vallès Oriental. A l’acte de presentació també hi assistirà el president del Consell Comarcal, Antonio Rísquez, elconseller de l’àrea de Serveis Socials, Ignasi Valls, i el Gerent, Antoni Cornellas.
 
La programació territorial té com a objectiu establir les prioritats del Departament i fixar la cobertura que ha d’assolir l’oferta de recursos de la xarxa pública de serveis socials especialitzats en l’horitzó de l’any 2012. Al Vallès Oriental, Acció Social i Ciutadania promourà la creació de 259 noves places. Donaran servei a la gent gran, les persones amb discapacitats, les persones amb malaltia mental, les persones amb problemes de drogodependència i les afectades pel VIH-Sida.

11:00|.Consell Comarcal del Vallès Oriental (c. Miquel Ricomà, 46)|Granollers (El Vallès Oriental)

El director dels serveis territorials a Barcelona del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Josep Gonzalez-Cambray, presentarà la programació fins al 2012 dels serveis socials especialitzats al Vallès Oriental.