Sala de premsa

El delegat del Govern presentarà el Pla d'Iniciatives de Dinamització del Ripollès per al 2009

query_builder   11 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern presentarà el Pla d'Iniciatives de Dinamització del Ripollès per al 2009

El delegat del Govern, Jordi Martinoy, i l'alcalde de Ribes de Freser, Marc Prat, visitaran l'empresa Max Plàstic, acompanyats pel director d'operacions, Albert Guillamet. Posteriorment, visitaran l'escorxador municipal de Ribe
 
Visitarà l’empresa Max Plàstic i l’escorxador municipal de Ribes de Freser, dos projectes subvencionats al 2008
 
El delegat del Govern, Jordi Martinoy, i l’alcalde de Ribes de Freser, Marc Prat, visitaran l’empresa Max Plàstic, acompanyats pel director d’operacions, Albert Guillamet. Manufactures Max-Plastic ha rebut 32.811 € per la nova línea d'injecció de peces multicomponent d'elevat valor afegit, dins la convocatòria 2008 del Pla d’Iniciatives de Dinamització del Ripollès. Posteriorment, el delegat i l’alcalde visitaran l’escorxador municipal de Ribes de Freser, que ha rebut 28.679 € de la mateixa convocatòria.
 
El Pla d’Iniciatives de Dinamització Comarcal (IDC), destinat a les quatre comarques de Catalunya amb més necessitat de reactivació econòmica (l’Anoia, el Pallars Jussà, la Terra Alta i el Ripollès), vol estimular l’activitat econòmica i empresarial d’aquestes localitats mitjançant el suport del teixit productiu i la producció local, avançar el calendari per a la millora d’algunes de les infraestructures programades i desenvolupar un entorn socioeconòmic que afavoreixi la permanència de la població al territori. La primera convocatòria del Pla, durant el 2008, va atorgar ajuts a 18 projectes per valor d’un màxim de 500.000 euros en subvencions i 1.5000.000 € en préstecs.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
ACTE:
 
Presentació del Pla de dinamització comarcal del Ripollès a Ribes de Freser 2009 i visita a l’empresa Max-Plastic
 
DIA:
 
Dijous, 12 de març de 2009
 
HORA:
 
16:30 h – visita i posterior atenció als mitjans – 
 
LLOC:
 
 Ctra. de Queralbs, 19. Empresa Max-Plastic de Ribes de Freser
 
 
A les 17.30 el delegat i l’alcalde visitaran també l’escorxador municipal de Ribes de Freser.
 
Girona, 10 de març de 2009
Servei de Premsa i Protocol

16:30|.Empresa Max-Plastic (ctra. de Queralbs, 19)|Ribes de Freser (El Ripollès)

El delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, presentarà el Pla d'Iniciatives de Dinamització del Ripollès per al 2009.