Sala de premsa

El Secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, visita demà Amposta i Ulldecona

query_builder   11 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, visita demà Amposta i Ulldecona

Es reunirà al matí amb l'alcalde d'Amposta, Manel Ferré, i a la tarda amb l'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura
El secretari per a la Immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós, visitarà demà dijous els municipis d’Amposta i Ulldecona per reunir-se amb les màximes autoritats locals i els responsables de les àrees de serveis socials. Al matí mantindrà una trobada amb l’alcalde de la capital del Montsià, Manel Ferré, per fer balanç -entre d’altres qüestions- de la iniciativa que promou l’Ajuntament amb el suport de la Secretaria per a la Immigració per fomentar la convivència a les escales de veïns.
 
A la tarda, el Secretari es desplaçarà fins a Ulldecona on mantindrà una reunió amb l’alcaldessa Núria Ventura. Durant la jornada Amorós també es trobarà amb tècnics i tècniques d’immigració d’ens locals de les Terres de l’Ebre i amb representants d’entitats.
 
Nota: l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, i el secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, atendran els mitjans a les 11h a l’Ajuntament.

11:00|.Ajuntament d'Amposta (pl. Espanya, 3-4)|Amposta (El Montsià)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, es reunirà amb l’alcalde d'Amposta, Manel Ferré, per fer balanç de la iniciativa que promou l’Ajuntament amb el suport de la Secretaria per a la Immigració per fomentar la convivència a les escales de veïns. A les 11 hores, el secretari i l'alcalde atendran els mitjans de comumicació. Posteriorment, Amorós es desplaçarà fins a Ulldecona on mantindrà una reunió amb l’alcaldessa Núria Ventura.