Sala de premsa

La directora general d'Igualtat d'Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, es reuneix amb dones mentores i mentorades que participen en el projecte Ariadna de mentoria a Girona

query_builder   11 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La directora general d'Igualtat d'Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, es reuneix amb dones mentores i mentorades que participen en el projecte Ariadna de mentoria a Girona

Demà, a les 16.00 hores, a l'Hotel Carlemany (Plaça Miquel Santaló, s/n)
Demà, DIJOUS 12 DE MARÇ a les 16.00 hores, la directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, acompanyada de la directora dels Serveis Territorials de Treball a Girona, Núria Arnay, i de la subdirectora general de Programes d’Igualtat entre Dones i Homes en el Treball, Mònica Geronés, mantindrà una reunió amb dones mentores i mentorades que participen en el projecte Ariadna de mentoria a la demarcació de Girona. La trobada tindrà lloc a l’Hotel Carlemany (Plaça Miquel Santaló, s/n. Girona) i serà oberta als mitjans de comunicació. 

Aquest projecte, que es va posar en marxa de forma pionera a la demarcació de Girona, ajuda les dones que desitgen avançar en la seva carrera -mentorades- a superar les dificultats que se'ls presenten acompanyades per una dona que ja ha aconseguit una posició rellevant en el seu àmbit d'actuació -mentores-. En total s'han constituït 8 parelles a la demarcació de Girona.
  
Les mentores són dones que ja han assolit un reconeixement en la seva carrera i que decideixen, de forma voluntària i sense remuneració, donar suport a altres dones per tal que assoleixin amb èxit els objectius de la seva carrera professional. Les mentores aconsellen, transmeten les seves experiències i ajuden a definir les oportunitats de desenvolupament a les mentorades.
 
Pel que fa a la mentorada, es tracta d’una persona que rep assessorament i orientació per una altra persona influent, amb l’objectiu de millorar aspectes de la seva vida professional.
 
Prèviament, a les 12.00 hores, la directora general visitarà l’empresa Haribó (Carretera de Girona a Banyoles, km 14. Cornellà del Terri).

16:00|.Hotel Carlemany (pl. Miquel Santaló, s/n)|Girona (El Gironès)

La directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, es reunirà amb dones mentores i mentorades que participen en el projecte Ariadna de mentoria a Girona.