Sala de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, visita la comarca de l'Alt Penedès i la localitat de Cunit (Baix Penedès)

query_builder   11 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Treball, Mar Serna, visita la comarca de l'Alt Penedès i la localitat de Cunit (Baix Penedès)

A les 12.30 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada del president del Patronat de la Fundació Pro Penedès, Marcel Esteve, oferirà una roda de premsa per presentar les actuacions del Departament de Treball a la comarca de l'Alt Penedès
Demà, DIJOUS 12 DE MARÇ, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà la comarca de l’Alt Penedès i la localitat de Cunit (Baix Penedès). A les 12.30 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, oferirà una roda de premsa per presentar les actuacions que duu a terme el Departament de Treball, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya, per promoure l’ocupació i la inserció laboral a la comarca de l’Alt Penedès.
 
La roda de premsa, on hi serà el president del Patronat de la Fundació Pro Penedès i alcalde de Vilafranca del Penedès, Marcel Esteve, es farà a la seu de l’Associació Entrem-hi. (Camí d’en Morató. Polígon Domenys I. Vilafranca del Penedès)
 
Anteriorment, a les 10:00 hores, la consellera de Treball visitarà l’ajuntament de Mediona on mantindrà una reunió amb l’alcalde Servand Casas. Posteriorment, a les 10:30 hores, anirà a l’empresa Naulover (c/Sant Josep, 11. Mediona) on mantindrà una reunió amb el seu fundador, Josep Noguera, i la consellera delegada, Carme Noguera.
 
En acabar, la consellera de Treball, Mar Serna, anirà a Vilafranca del Penedès on, a les 12:00 hores, intervindrà en l’acte d’inauguració de l’Associació Entrem-hi (Camí d’en Morató. Polígon Domenys I), acompanyada de l’alcalde de Vilafranca del Penedès, Marcel Esteve, i del president de l’Associació Entrem-hi, Pere Bartolí.
 
Posteriorment, a les 12:30 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, oferirà una roda de premsa per presentar les actuacions les actuacions que duu a terme el Departament de Treball, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya, per promoure l’ocupació i la inserció laboral a la comarca de l’Alt Penedès.
 
Posteriorment, la consellera Serna mantindrà dues reunions. La primera, amb els membres del Patronat de la Fundació Pro Penedès. I la segona, amb la direcció de l’Associació Entrem-hi.
 
A les 17:00 hores, la consellera Serna visitarà l’ajuntament de Cunit (Baix Penedès), on mantindrà una reunió amb l’alcaldessa, Judith Alberich. Posteriorment, la consellera anirà a diferents equipaments municipals: al Centre Cívic Els Jardins (c/Tulipa, 28), l’Escola de Formació Dolors Paul del complex Cultural de Cunit (c/Creueta,17) i, per últim, a les 18:00 hores, al Centre Cívic Masia Cal Cego (c/Ponent, 1) on la consellera intervindrà en l’acte de lliurament de diplomes a les 8 dones que han participat en un taller d’ocupació.

12:00|.Associació Entrem-hi. Cami d'En Morató. Polígon Domenys I|Vilafranca del Penedès (L' Alt Penedès)

La consellera de Treball, Mar Serna, intervindrà en l'acte d'inauguració de la seu de l'Associació Entrem-hi, i es reunirà amb la direcció. Posteriorment, a les 12.30 hores, oferirà una roda de premsa per presentar les actuacions que duu a terme el Departament de Treball, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya, per promoure l’ocupació i la inserció laboral a la comarca de l’Alt Penedès.