Sala de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, clou les Jornades Internacionals de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmica (OCDE) sobre "Innovació, FP i Empresa"

query_builder   12 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Treball, Mar Serna, clou les Jornades Internacionals de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmica (OCDE) sobre "Innovació, FP i Empresa"

Demà, a les 12.00 hores a la Casa Llotja de Mar (Passeig d'Isabel II, 1)
Demà, DIVENDRES 13 de MARÇ, a les 12.00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, clourà les Jornades Internacionals sobre “Innovació, Formació Profesional i Empresa” de la Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) que tenen lloc a Barcelona.
 
A l’acte de cloenda també prendrà part la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, Montserrat Ballarín, la directora de la Oficina Federal per a la FP de Suïssa, Ursula Renold i la directora d’Educació de l’OCDE, Barbara Ischinger, que farà una conferència sobre “L’estratègia de l’OCDE en matèria d’innovació”. Després de la conferència la consellera farà la seva intervenció de cloenda.
 
Aquestes jornades, organitzades per la Fundació BCN Formació Professional amb el suport de la Cambra de Comerç, serviran per analitzar els sistemes i estratègies d’innovació en matèria de FP en diferents països , així com per presentar les 10 recomanacions de l’OCDE als estats per orientar les seves polítiques públiques en aquest àmbit.
 
 Dijous, 12 de març de 2009

12:00|.Casa Llotja de Mar (Passeig d'Isabel II, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, clourà les Jornades Internacionals de l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmica (OCDE) sobre “Innovació, FP i Empresa”.