Sala de premsa

El conseller d'Interior, Joan Saura, fa balanç dels serveis dels Bombers del 2008 i presideix el lliurament de Medalles d'Honor als Bombers de la Generalitat

query_builder   12 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Interior, Joan Saura, fa balanç dels serveis dels Bombers del 2008 i presideix el lliurament de Medalles d'Honor als Bombers de la Generalitat

Les medalles d'honor, en diverses categories, es lliuraran a més de 400 bombers amb més de 20 anys de servei efectiu
Divendres dia 13 de març, a les 11.30 hores, a l'Edifici del Sucre de Vic

El conseller d'Interior, Joan Saura, fa balanç dels serveis dels Bombers del 2008 i presideix el lliurament de Medalles d'Honor als Bombers de la Generalitat

·Les medalles d'honor, en diverses categories, es lliuraran a més de 400 bombers amb més de 20 anys de servei efectiu

·Enguany, també es lliuraran 10 medalles d'or per serveis excepcionals i 2 mencions honorífiques
El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presidirà demà divendres, 13 de març, a l'edifici del Sucre de Vic (Osona) l'acte de lliurament de les Medalles d'Honor dels Bombers de la Generalitat de Catalunya.
Abans de començar l'acte, a les 11.30 hores, el conseller oferirà una roda de premsa per fer balanç de serveis dels Bombers de la Generalitat durant el 2008.
En total, es lliuraran 403 medalles a bombers funcionaris i voluntaris. D'aquestes medalles, 146 són de bronze, i es lliuraran als membres que porten 20 anys dins del cos de Bombers de la Generalitat; i 204són d'argent, per als bombers amb 25 anys d'antiguitat. Les medalles d'honor d'or (se'n lliuraran 41) s'atorguen als Bombers amb 35 anys de servei efectiu o a aquells bombers amb 30 anys de servei efectiu en el moment de la seva jubilació.
Enguany també es lliuraran 10 medalles d'honor d'or per serveis excepcionals, i 2 diplomes mencions honorífiques, per tal de distingir a membres del Cos de Bombers per la seva especial dedicació, o per la seva actuació en serveis especialment arriscats o difícils.
A més del conseller, a l'acte assistiran l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal; el secretari general del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada; el secretari de Seguretat, Joan Delort, el delegat territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Fàbrega; la directora general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Olga Lanau,el director dels serveis territorials del DIRIP a la Catalunya Central, Carles Llussà, el subdirector general operatiu dels Bombers de la Generalitat, Antoni Rifà, i el cap de la Regió d'Emergències Centre de Bombers de la Generalitat, Jordi Vila, entre d'altres autoritats.
TEMA: Roda de Premsa del conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, acompanyat de la directora general de Prevenció d'Extinció d'Incendis i Salvaments, Olga Lanau
DIA: 13 de març de 2009
HORA: 11.30 hores
LLOC:Edifici del Sucre. Carrer Historiador Ramon d'Abadal i Vinyals, 5, de Vic
TEMA: Acte de lliurament de Medalles d'Honor dels Bombers
DIA: 13 de març de 2009
HORA: 12.00 hores
LLOC: Edifici del Sucre
Cerdanyola del Vallès, 12 de març de 2009
14.42 hores

11:30|.Edifici del Sucre (c. Historiador Ramon d'Abadal i Vinyals, 5)|Vic (Osona)

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, farà balanç dels serveis dels Bombers del 2008 i presidirà el lliurament de Medalles d'Honor als Bombers de la Generalitat.