Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila inaugura una llar residència per a infants i adolescents amb discapacitat intel·lectual a Sant Fruitós del Bages

query_builder   13 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila inaugura una llar residència per a infants i adolescents amb discapacitat intel·lectual a Sant Fruitós del Bages

El nou equipament de l'Associació Manresana de Pares de Nens Subdotats (Ampans) disposa de 22 places
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper dissabte la nova llar residència per a infants i adolescents amb discapacitat intel·lectual “El Turó” de l’associació Ampans. Aquest nou equipament disposa de 22 places i està ubicat a Sant Fruitós de Bages.
 
El centre atendrà a menors tutelats per la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, així com procedents de famílies amb greus dificultats per fer-se càrrec de la seva atenció.
 
Durant aquesta visita, la consellera estarà acompanyada per la directora de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, Carolina Homar, el director general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Xavier Soley i el director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Barcelona, Josep González Cambray.

12:00|.Llar residència (c. del Poal, 1. Urbanització Pineda del Bages)|Sant Fruitós de Bages (El Bages)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà la llar residència per a infants i adolescents amb discapacitat intel·lectual d’Ampans.