Sala de premsa

La presidenta de l'Institut Català de les Dones inaugura el Centre d'Informació, Atenció i Recursos per a Dones de Cerdanyola del Vallès

query_builder   13 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La presidenta de l'Institut Català de les Dones inaugura el Centre d'Informació, Atenció i Recursos per a Dones de Cerdanyola del Vallès

Des de l'any 2005, l'ICD ha subvencionat les polítiques de dones d'aquest municipi amb una inversió de més de 100.000€
La presidenta de l'Institut Català de les Dones (ICD), Marta Selva, inaugura dilluns a Cerdanyola del Vallès el Centre d’Informació, Atenció i Recursos per a Dones de la població, juntament amb l’alcalde, Antoni Morral, i la diputada de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Immaculada Moraleda.
 
Des de l’any 2005, el municipi de Cerdanyola del Vallès ha rebut el suport de l’ICD per a desenvolupar polítiques de dones a nivell local per un import de 103.025€. Entre aquestes polítiques es troba el desenvolupament del pla local de polítiques de dones, el servei d’informació i atenció a les dones, i altres programes que incorporen la perspectiva de gènere i fan un abordatge integral de la violència masclista. L’any passat, l’ICD va subvencionar un total de 44 projectes d’ens locals de les comarques de Barcelona per al funcionament de serveis d’Informació i atenció a les dones.
 
L’ICD dóna suport als Serveis d’Informació i Atenció a les dones (SIAD) d’ajuntament i consells comarcals que tenen per objectiu oferir informació, orientació i assessorament en tots els aspectes relacionats amb la vida de les dones: àmbit laboral, social, personal i familiar, fent especial atenció a la detecció de la violència masclista. També subvenciona els projectes dels ens locals que desenvolupen plans o programes transversals de polítiques de dones. L’aportació de l’ICD a aquestes polítiques ha suposat una inversió de 9.945.453 € des de la creació, l’any 2005, d’una convocatòria de subvencions específica. A Catalunya s’han creat 155 plans locals de polítiques de dones, amb una àrea d’influència que abasta 746 municipis.

19:00|.Centre d'Informació, Atenció i Recursos per a Dones "La Caseta" (c. Belles Arts, 19) |Cerdanyola del Vallès (El Vallès Occidental)

La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva, inaugurarà el Centre d’Informació, Atenció i Recursos per a Dones del municipi de Cerdanyola del Vallès.