Sala de premsa

El vicepresident del Govern rep les delegacions catalanes dels Jocs Nàutics Atlàntics de Getxo i els Mundials d'Hivern Special Olympics d'Idaho

query_builder   13 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern rep les delegacions catalanes dels Jocs Nàutics Atlàntics de Getxo i els Mundials d'Hivern Special Olympics d'Idaho

L'acompanyaran la viceconsellera d'Afers Exteriors i la secretària general de l'Esport
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, rebrà en audiència el proper dilluns, 16 de març, les delegacions catalanes que van participar als Jocs Nàutics Atlàntics, disputats el juliol a Euskadi, i als Mundials d’Hivern Special Olympics, celebrats el febrer a Idaho, als Estats Units. L’acompanyarà la secretària general de l’Esport, Anna Pruna.
 
A les 18.30 hores hi haurà la recepció amb la delegació catalana que va guanyar la tretzena edició des Jocs Nàutics Atlàntics, als quals participava per primera vegada. Hi va competir amb una delegació de 80 esportistes que es va imposar en les quatre disciplines en què competia (vela, rem, piragüisme i activitats subaquàtiques) amb un total d’ 11 medalles d’or, 9 de plata i 5 de bronze. Durant l’acte hi haurà parlaments del vicepresident, la secretària general de l’Esport, la viceconsellera d’Afers Exteriors i Cooperació, Roser Clavell, i el president de la Federació Catalana de Vela, Segimon Obradors.
 
A les 19.30 hores, el vicepresident del Govern rebrà la delegació catalana que va participar als Jocs Mundials d’Hivern Special Olympics, celebrats el febrer a l’estat nord-americà d’Idaho. Un total de 14 esportistes catalans van competir en 4 modalitats esportives (espí alpí, esquí nòrdic, hoquei i patinatge artístic) en les quals van obtenir 1 medalla d’or, 2 de plata i 5 de bronze. Durant l’acte també hi haurà parlaments del vicepresident, la secretària general de l’Esport i el president d’Special Olympics Catalunya, Josep Ramon Pijoan.
 

18:30|.Palau de la Generalitat (Plaça Sant Jaume, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

Recepció a les delegacions catalanes dels Jocs Nàutics Atlàntics de Getxo (18.30 hores) i els Mundials d’Hivern Special Olympics d’Idaho (19.30 hores)