Sala de premsa

La Generalitat presenta demà el tractament per combatre la mosca negra que té previst aplicar durant el 2009 en el riu Segre i en l'últim tram del Cinca

query_builder   16 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat presenta demà el tractament per combatre la mosca negra que té previst aplicar durant el 2009 en el riu Segre i en l'últim tram del Cinca

En el transcurs de l'acte també es farà el balanç de l'actuació duta a terme l'any passat
El delegat territorial del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, explicarà demà dimarts, dia 17, el tractament que la Generalitat preveu dur a terme durant l’any 2009 per combatre la mosca negra en el riu Segre i en el tram català del Cinca. Pueyo també farà un balanç de l’actuació duta a terme l’any passat.
 
L’acte informatiu tindrà lloc a les 10.45 hores a Montoliu de Lleida, i comptarà amb la presència dels alcaldes de la zona habitualment afectada per la plaga, els directors dels serveis territorials dels departaments de la Generalitat implicats en el tractament, i el director del Consorci de Serveis Agroambientals del Baix Ebre i Montsià (CODE), Raül Escosa.
 
Precisament demà, els tècnics del CODE realitzaran la primera de les fumigacions programades mitjançant un helicòpter, que a les 10.45 hores té previst aterrar en el lloc de la presentació del tractament, a Montoliu de Lleida, per recarregar el producte biològic que es distribueix en els rius i continuar amb la fumigació.
 
Important:
 
1.- El lloc de convocatòria és a l’Ajuntament de Montoliu de Lleida, a les 10.30 hores. Des d’allí, tothom es desplaçarà fins a l’indret on està prevista la presentació del tractament i on l’helicòpter carregarà BTI. 
 
2.- El millor punt per prendre imatges de l’helicòpter en plena acció de fumigació és el pont vell de Seròs (09.00 h. aproximadament).

10:30|.Ajuntament (c. Orient, 3)|Montoliu de Lleida (El Segrià)

El delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, presentarà el tractament d'enguany per combatre la mosca negra en el riu Segre i l'últim tram del Cinca