Sala de premsa

El president inaugura demà l'exposició sobre trenta anys de polítiques de joventut a Catalunya

query_builder   16 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president inaugura demà l'exposició sobre trenta anys de polítiques de joventut a Catalunya

La mostra ofereix una visió global i propera de l'actuació de la Generalitat en aquest camp
El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà, demà, dimarts, dia 17 de març, l’exposició ’30 anys de polítiques de joventut: una mirada enrere, un salt endavant’, que fa un recorregut per l’evolució de les polítiques de joventut de la Generalitat de Catalunya.
 
En l’acte d’inauguració l’acompanyaran la consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila; el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserres; el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, i la presidenta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Agnès Russiñol.
 
El president arribarà a les 18.30 hores al Palau Moja, on, acompanyat de la resta d’autoritats, farà un recorregut per la mostra. Posteriorment, hi haurà parlaments del secretari de Joventut, la presidenta del Consell Nacional de la Joventut a Catalunya i la consellera Capdevila. El president de la Generalitat clourà l’acte amb un discurs.
 
L’exposició, de caràcter divulgatiu, es divideix en tres nivells, corresponents a les dècades dels 80, els 90 i l’actual. L’objectiu és oferir als visitants una visió propera i global de les polítiques de joventut a Catalunya a través de cartells, llibres i vídeos. L’exposició romandrà oberta fins el 29 de març al Palau Moja de Barcelona (C/ Portaferrisa, 1) i després visitarà d’altres localitats catalanes.

18:30|.Palau Moja (C/ Portaferrisa, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

Inauguració de la exposició “30 anys de polítiques de joventut: una mirada enrere, un salt endavant”