Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila inaugura la Conferència Internacional sobre disseny per a tothom a l'empresa

query_builder   18 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila inaugura la Conferència Internacional sobre disseny per a tothom a l'empresa

Es debatrà sobre la identificació d'oportunitats de negoci vinculades a l'accessibilitat
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper dijous la Conferència Internacional sobre disseny per a tothom a l’empresa organitzada per l’European Concept for Accessibility (EuCAN). Aquesta organització, integrada per més de 80 membres de 25 països, té per objectiu incidir en el debat sobre l’accessibilitat de les persones amb discapacitat i millorar la legislació europea sobre aquesta matèria.
 
A la trobada, que tindrà lloc a l’Hotel Tryp Apolo de Barcelona dijous i divendres, hi participaran un centenar de professionals. El programa de la Conferència se centrarà en la identificació d’oportunitats de negoci vinculades a l’accessibilitat i el disseny per a tothom. Les conclusions de les ponències s’inclouran en una publicació i serviran com a base per a la preparació d’un Congrés Mundial de l’EuCAN previst pel març del 2010 també a Barcelona.

09:30|.Hotel Tryp Apolo (av. Paral·lel, 57-59)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà la Conferència Internacional sobre disseny per a tothom a l’empresa organitzada per l’European Concept for Accessibility (EuCAN). Aquesta organització, integrada per més de 80 membres de 25 països, té per objectiu incidir en el debat sobre l’accessibilitat de les persones amb discapacitat i millorar la legislació europea sobre aquesta matèria.