Sala de premsa

Joventut presenta el programa didàctic 'Fem un castell?' a Tarragona

query_builder   18 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Joventut presenta el programa didàctic 'Fem un castell?' a Tarragona

El material pedagògic vol estimular la participació activa dels joves en el fet casteller, en un moment en què aquesta tradició opta a esdevenir patrimoni cultural immaterial de la humanitat de la Unesco
El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté; el secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí; la presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Carme Mansilla; el coordinador de comunicació amb complexos industrials de Repsol-YPF, Josep Bertran, i el president de la Coordinadora Castellera, Miquel Botella, presentaran, demà, el programa didàctic ‘Fem un castell?’.
 
El programa, adreçat als centres educatius de primària i secundària, inclou un seguit de materials pedagògics per apropar el món casteller als joves i promoure’n la seva participació. Aquests materials també es podran utilitzar com a eina divulgativa del fet casteller, ja que seran traduïts a diversos idiomes, en un moment en què aquesta tradició opta a esdevenir patrimoni cultural immaterial de la Unesco. L’edició d’aquests materials és la culminació de l’experiència acumulada al llarg de 18 anys d’organització del certamen ‘El fet casteller’, organitzat per la Secretaria de Joventut i el Consell Comarcal de l’Alt Camp, amb el patrocini de Repsol.

19:00|.Sala Caixa Fòrum (c. de Cristòfor Colom, 2)|Tarragona (El Tarragonès)

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i el secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí, presentaran el programa didàctic ‘Fem un castell?’.