Sala de premsa

La Generalitat lliura els diplomes a les dones que han participat en un curs de tecnologies de la informació i la comunicació a Girona

query_builder   18 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat lliura els diplomes a les dones que han participat en un curs de tecnologies de la informació i la comunicació a Girona

Hi han participat 20 dones pertanyents a 12 entitats de dones de Girona
La coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones (ICD) a Girona, Esperança Permanyer, i la directora dels Serveis Territorials de Governació, Mireia Mata, lliuren dijous els diplomes acreditatius a les 20 dones que han seguit a Girona un curs de formació per apropar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a les associacions de dones de Catalunya.
 
Aquest curs pertany a un programa desenvolupat per l’ICD, del departament d’Acció Social i Ciutadania, que ha proporcionat equips informàtics complets a les entitats de dones.  Per la formació específica sobre la utilització de les TIC, ha col·laborat la secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, del departament de Governació i Administracions Públiques.
 
Les 20 dones que han participat en la formació pertanyen a 12 entitats de Girona i tenen el compromís de fer extensius els coneixements adquirits a la resta d’associades de les respectives entitats. Aquest programa vol fomentar l’ús d'eines i aplicacions pròpies de les TIC per facilitar l'increment de l'activitat de les associacions i, alhora, millorar la incidència social de l’entitat i les habilitats de les dones que hi participen.
 
Posteriorment, a les 18,30 h., se celebrarà l’Assemblea Territorial de dones de les comarques gironines, del Consell Nacional de Dones de Catalunya, on estan representades la majoria de les entitats de dones de la demarcació i les secretaries de polítiques de dones dels sindicats i dels partits polítics. Aquest Consell és l’òrgan participatiu i consultiu de l’ICD format per representants d’entitats de dones.
 
Les Assemblees Territorials de Dones de Catalunya es van crear per atendre i impulsar la participació de les dones en tots els territoris. Actualment hi ha constituïdes les Assemblees de l’Alt Pirineu i Aran, Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l'Ebre.

18:00|.Delegació Territorial del Govern a Girona (Gran Via Jaume I, 9, 1er pis)|Girona (El Gironès)

Lliurament dels diplomes dels “Curs de formació del Programa ENDE 2008 d’apropament a les tecnologies de la informació i comunicació"