Sala de premsa

El vicepresident del Govern presideix la presentació de l'informe "Al servei de servir" sobre la tasca social dels religiosos i religioses de Catalunya

query_builder   27 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern presideix la presentació de l'informe "Al servei de servir" sobre la tasca social dels religiosos i religioses de Catalunya

El document, dirigit el catedràtic Joan Estruch, ha estat elaborat pel grup d'Investigacions en Sociologia de la Religió (ISOR)
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà el proper dilluns, dia 2 de març a les 19.00, la presentació de l’informe “Al servei de servir”, que analitza la tasca social que realitzen els religiosos i els religioses de Catalunya. L’estudi, encarregat per la Direcció General d’Afers Religiosos, ha estat elaborat pel grup d’Investigacions en Sociologia de la Religió (ISOR). A l’acte, també hi assistirà la consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i la directora general d’Afers Religiosos, Montserrat Coll.
 
A part del vicepresident, la consellera d’Acció Social i la directora general, a l’acte també intervindran la presidenta de la Unió de Religiosos de Catalunya, Cristina Martínez; i el catedràctic de sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i director de l’estudi, Joan Estruch.
 
Els mitjans que vulguin disposar de la informació de l’estudi embargada abans de la presentació pública s’han de posar en contacte amb l’Oficina de Comunicació i Premsa del vicepresident trucant al telèfon 93 402 49 24 o escrivint un correu electrònic a premsa.vicepresident@gencat.cat.

19:00|.Palau de la Generalitat|Barcelona (El Barcelonès)

Presentació de l'informe "Al servei de servir" sobre la tasca social que realitzen els religiosos de Catalunya