Sala de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, presenta els cursos de formació per a les persones en situació d'atur per treballar a la nova terminal T1 de l'aeroport de Barcelona

query_builder   27 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Treball, Mar Serna, presenta els cursos de formació per a les persones en situació d'atur per treballar a la nova terminal T1 de l'aeroport de Barcelona

Dilluns 2 de març, a les 17.00 hores, roda de premsa amb l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, al Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderón (C/Andorra, 64. Viladecans)
DILLUNS 2 DE MARÇ, a les 17:00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada de l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, oferirà una roda de premsa per presentar els cursos de formació per a les persones en situació d’atur per treballar a la nova terminal T1 de l’aeroport de Barcelona.
 
La roda de premsa es farà al Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderón (C/Andorra, 64. Viladecans).
 
Prèviament, a les 16:30 hores, la consellera de Treball i l’alcalde de Viladecans presenciaran un dels cursos que es fan a l’aula de formació de  Can Calderón. Els mitjans gràfics (fotògrafs i càmeres de televisió) en podran prendre imatges.
 
El Departament de Treball, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya, finança la formació, en una primera fase, de més 1.300 persones en atur per treballar en la nova terminal T1 de l’aeroport de Barcelona.
 
La formació és impartida pels ajuntaments del Delta del Llobregat (Viladecans, Castelldefels, Gavà, Sant Boi i El Prat de Llobregat).

16:30|.Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderón (c. Andorra, 64)|Viladecans (El Baix Llobregat)

La consellera de Treball, Mar Serna presentarà els cursos de formació per a les persones en situació d'atur per treballar a la nova terminal T1 de l'aeroport de Barcelona.