Sala de premsa

Mariana Blasco rep a Lleida la Medalla Centenària que atorga el Departament d'Acció Social

query_builder   27 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Mariana Blasco rep a Lleida la Medalla Centenària que atorga el Departament d'Acció Social

El director territorial del Departament a Lleida, Carles Vega, li lliurarà la Medalla dilluns 2 de març
El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, lliurarà el proper dilluns, 2 de març, la Medalla Centenària del Departament a Mariana Blasco que enguany celebra el seu 100è aniversari.
 
Mariana Blasco Lázaro, va néixer fa cent anys a Manzanares el Real (Madrid), té dues filles i un fill i, en quedar-se vídua, va venir a viure amb una filla a Lleida.  Des del setembre de 2007 s’està a la residència Sant Antoni de Pàdua de Lleida, té un bon estat d’ànim i de salut, tot i que es mou amb cadira de rodes.
 
L’acte tindrà lloc a la residència Sant Antoni i també hi assistiran familiars i amics de Mariana Blasco i el personal del centre.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.
 

18:00|.Residència Sant Antoni de Pàdua (c. Maria Sauret, 3)|Lleida (El Segrià)

El director dels serveis territorials a Lleida, Carles Vega, lliurarà la medalla centenària a Mariana Blasco, amb motiu del seu 100è aniversari.