Sala de premsa

El Consorci d'Educació de Barcelona presenta les dades d'inversions i manteniment dels centres educatius públics

query_builder   27 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Consorci d'Educació de Barcelona presenta les dades d'inversions i manteniment dels centres educatius públics

La presentació tindrà lloc al CEIP Josep Maria de Segarra, un projecte singular integrat per un conjunt d'equpaments educatius
L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i la presidenta del Consorci d'Educació de Barcelona i secretària general del Departament d'Educació, Maria Dolors Rius, presentaran en roda de premsa la inversió total del 2008 tant pel què fa a les noves construccions, ampliacions i remodelacions com del manteniment dels centres educatius públics de la ciutat de Barcelona, així com la previsió per l'any 2009. A la presentació assistirà també la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona i vicepresidenta del Consorci, Montserrat Ballarín.

La roda de premsa tindrà lloc al CEIP Josep Maria de Segarra (passeig de la Vall d’Hebron, 64), a les 12:30h. L'acte inclou una visita a les obres que s’estan realitzant en aquest centre que forma part d’un projecte singular integrat per un conjunt d'equipaments
educatius que es troben dins d’un recinte de 6.000 m2 que inclou, a part del centre d’educació infantil i primària, una escola bressol municipal, un poliesportiu i una escola de música.
 
Per al desplaçament al centre s'habilitarà un servei d'autocar amb sortida a les 11.45 h, davant del Consorci d’Educació de Barcelona (plaça Urquinaona, 5). Al finalitzar l’acte, l’autocar retornarà a qui ho desitgi al mateix punt.

12:30|.Passeig de la Vall d'Hebron, 64|Barcelona (Barcelonès)

El Consorci d'Educació de Barcelona presenta les dades d’inversions i manteniment dels centres educatius públics