Sala de premsa

La Generalitat lliura els diplomes a les dones que han participat en un curs de tecnologies de la informació i la comunicació a Lleida

query_builder   18 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat lliura els diplomes a les dones que han participat en un curs de tecnologies de la informació i la comunicació a Lleida

Hi han participat 78 dones pertanyents a 48 entitats de dones de les Terres de Ponent
La coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones (ICD), Elena Fuses, lliurarà divendres els diplomes acreditatius a les 78 dones que han seguit a Lleida un curs de formació per apropar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a les associacions de dones de Catalunya.
 
Aquest curs forma part d’un programa desenvolupat per l’ICD, del departament d’Acció Social i Ciutadania, que ha proporcionat equips informàtics complets a les entitats de dones. Per la formació específica sobre la utilització de les TIC, ha col·laborat la secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, del departament de Governació i Administracions Públiques.
 
Les 78 dones que han participat en la formació pertanyen a 48 entitats de Lleida i tenen el compromís de fer extensius els coneixements adquirits a la resta d’associades de les respectives entitats. Aquest programa vol fomentar l’ús d'eines i aplicacions pròpies de les TIC per facilitar l'increment de l'activitat de les associacions i, alhora,  millorar la incidència social de l’entitat i les habilitats de les dones que hi participen.

11:00|.Delegació Territorial del Govern a Lleida (C. Lluís Companys, 3)|Lleida (El Segrià)

Lliurament dels diplomes del “Curs de formació del Programa ENDE 2008 d’apropament a les tecnologies de la informació i comunicació”