Sala de premsa

Presentació de la campanya de neteja de boscos a les Terres de l'Ebre

query_builder   19 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la campanya de neteja de boscos a les Terres de l'Ebre

Dia 20 de març, a les 12.00 hores, a Tivissa
El Govern de la Generalitat ha contractat 1.000 persones en atur per netejar la superfície forestal del país afectada pels últims episodis de vent. D’aquesta manera, es pretén reduir el risc potencial d’incendi forestal. Aquestes persones contractades han realitzat un període de formació que ha inclòs, entre d’altres aspectes, indicacions bàsiques en matèria de seguretat i prevenció de riscos laborals, informació cartogràfica i descripció de cadascuna de les tasques que han de realitzar en les zones a què se’ls ha adscrit.
 
Demà divendres, dia 20 de març de 2009, tindrà lloc la presentació d’aquests treballs a les Terres de l’Ebre. Serà a Tivissa (Ribera d’Ebre), a les 12.00 hores. A la presentació, hi assistiran la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a les Terres de l’Ebre, Pilar Andreu, el cap de la Regió d’Emergències de les Terres de l’Ebre, Fèlix González, el director dels Serveis Territorials del Departament de Medi Ambient i Habitatge a les Terres de l’Ebre, Víctor Gimeno, entre d’altres.
 
El lloc de trobada serà al parc de bombers de Tivissa (Marçà de Dalt, 2) a les 11.30 hores. Posteriorment, es farà el trasllat a la finca on s’està treballant, prop de l’ermita de Blai, on tindrà lloc la presentació, a les 12.00 hores del migdia.

11:30|.Parc de Bombers de Tivissa (c. Marçà de Dalt, 2)|Tivissa (La Ribera d'Ebre)

La directora dels Serveis Territorials d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a les Terres de l’Ebre, Pilar Andreu, i el cap de la Regió d’Emergències de les Terres de l’Ebre, Fèlix González, presentaran la campanya de neteja de boscos a les Terres de l’Ebre. El lloc de trobada serà al parc de bombers de Tivissa a les 11.30 hores. Posteriorment, es farà el trasllat a la finca on s’està treballant, prop de l’ermita de Blai, on tindrà lloc la presentació, a les 12.00 hores del migdia.