Sala de premsa

El vicepresident del Govern presenta el primer Congrés de Serveis Lingüístics de territoris de parla catalana

query_builder   19 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern presenta el primer Congrés de Serveis Lingüístics de territoris de parla catalana

També hi participarà l'alcaldessa de Girona, el secretari de Política Lingüística i representants de totes les institucions implicades
 
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, acompanyat de l’alcaldessa de Girona, Anna Pagans, presentarà demà divendres, 20 de març, el conveni per a la realització a Girona del primer Congrés de Serveis Lingüístics de territoris de parla catalana. A la signatura del conveni també assistiran el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, el secretari de Política Lingüística, Bernat Joan i representants de totes les institucions implicades.   
 
A part del vicepresident, l’alcaldessa i el secretari de Política Lingüística i president del Consorci de Normalització Lingüística,  a la signatura del conveni també participaran el vicepresident i diputat de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Girona, Roger Zamorano; la presidenta de la Xarxa Vives d’Universitats, Anna Ripoll; el secretari d’Estat de Política Cultural del Govern d’Andorra, Jordi Gallardo; el president de l’Institut Font Nova de la Vila de Perpinyà, Jaume Roure, i el vicerector de la Universitat de Girona, Joaquim M. Puigvert.
 
El Congrés vol ser un punt de trobada per posar en contacte diferents professionals implicats en el coneixement i ús de la llengua catalana, detectar necessitats comunes i aprofitar sinèrgies.
.

13:00|.Saló de Plens. Ajuntament de Girona (Pl. del Vi, 1)|Girona (El Gironès)

Signatura del conveni per a la realització del Primer Congrés de Serveis Lingüístics de territoris de parla catalana