Sala de premsa

La Secretària d'Infància i Adolescència, Imma Pérez, inaugurarà les IV Jornades d'Infància i educació social

query_builder   19 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La Secretària d'Infància i Adolescència, Imma Pérez, inaugurarà les IV Jornades d'Infància i educació social

El Col·legi d'educadors i educadores socials organitza les jornades, que compten amb el suport del departament d'Acció Social i Ciutadania
La Secretària d’Infància i Adolescència, Imma Pérez, del Departament d’Acció Social i Ciutadania inaugurarà demà les “IV Jornades d’infància i educació social. Reflexions al voltant de la responsabilitat” que organitza el Col·legi d’educadors i educadores socials amb el suport del Departament d’Acció Social.
 
Aquestes jornades se celebraran demà divendres, des de les 9,30 fins les 18.00 h, a la sala d’actes de l’Escola Industrial de Barcelona. La conferència inaugural serà sobre “La coresponsabilitat en la nova Llei dels drets i les oportunitats de la Infància i l’adolescència”; la taula rodona posterior tractarà sobre la coresponsabilitat dels professionals i el treball en xarxa; també s’abordarà, entre altres temes, la protecció legal dels professionals.

09:30|.Escola Industrial. Sala d'actes d'Arts i oficis - c/Comte d'Urgell, 187|Barcelona (El Barcelonès)

La secretària d'Infància i Adolescència del departament d'Acció Social, Imma Pérez, inaugura les IV Jornades d'Infància i educació social, organitzades pel col·legi d'eduadors i educadores socials.