Sala de premsa

El president rebrà demà els líders d'UGT i CCOO

query_builder   19 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president rebrà demà els líders d'UGT i CCOO

Els consellers Antoni Castells, Josep Huguet i Mar Serna, també prendran part en la trobada
El president de la Generalitat, José Montilla, rebrà demà divendres, 20 de març, els líders sindicals catalans d’UGT i CCOO, Josep Maria Álvarez i Joan Carles Gallego, respectivament. La trobada, que tindrà lloc al Palau de la Generalitat a les 11.00 del matí, es manté en el marc de l’actual crisi econòmica i les mobilitzacions que s’han produït en els últims dies a Catalunya.
 
A la reunió hi participaran, per part de CCOO, el seu secretari general, Joan Carles Gallego; la secretària de comunicació i portaveu, Dolors Llobet i el secretari de la federació d’indústria, Javier Pacheco. I per part d’UGT, el secretari general, Josep Maria Álvarez; el secretari adjunt de la secretaria general, Diego Martínez, i la secretària de la Federació del Metall, Construcció i Afins, Isabel Martínez.
 
També prendran part en la trobada, el conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet i la consellera de Treball, Mar Serna.
 
La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges a l’inici. Posteriorment, passades les 12.00 hores, representants dels dos sindicats atendran als mitjans de comunicació a la Sala Clavé del Palau de la Generalitat.

11:00|.Palau de la Generalitat|Barcelona (El Barcelonès)

El president rebrà els líders d’UGT i CCOO