Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila inaugura la nova seu del Consorci de Benestar Social Pla de l'Estany-Banyoles

query_builder   20 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila inaugura la nova seu del Consorci de Benestar Social Pla de l'Estany-Banyoles

Les noves instal·lacions reuneixen en un sol espai serveis com els equips d'atenció primària o el Servei d'Informació i Atenció a les Dones, entre d'altres
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugura el proper dissabte la nova seu del Consorci de Benestar Social (CBS) Pla de l’Estany-Banyoles.
 
Les noves instal·lacions del Consorci s’ubiquen al carrer Pere Alsius i reuneixen en un sol espai els serveis dels equips bàsics d’atenció primària, el programa “Fem companyia” de gent gran, el Pla de Ciutadania i Immigració, el servei de mediació cultural, el Pla d’Inclusió Social i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, entre altres.
 
El Consorci Pla de l’Estany-Banyoles està integrat pel Consell Comarcal i l’Ajuntament de Banyoles. És un dels fundadors del Consorci d’Acció Social de Catalunya, juntament amb els consorcis de la Garrotxa i Gironès-Salt. Aquest ens, que es va constituir a finals de l’any passat, té com a objectiu donar resposta des de l’àmbit local als nous reptes que es plantegen arran l’aprovació de la Llei de Serveis Socials i la Llei de la Dependència.
 
En l’acte inaugural, acompanyaran a la consellera, el secretari general del Departament, Jordi Rustullet, l’alcalde de Banyoles, Miquel Noger i el president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Jordi Xargay. També hi assistirà el director territorial d’Acció Social i Ciutadania a Girona, Josep Viñas.

12:15|.CBS Pla de l'Estany-Banyoles (c. Pere Alsius, 10)|Banyoles (El Pla de l'Estany)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugura la nova seu del Consorci de Benestar Social Pla de l’Estany-Banyoles.