Sala de premsa

El delegat del Govern inaugurarà la nova estació potabilitzadora d'aigua de Cassà de la Selva

query_builder   20 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern inaugurarà la nova estació potabilitzadora d'aigua de Cassà de la Selva

El delegat del Govern, Jordi Martinoy, acompanyat per l'alcalde del Cassà de la Selva, Carles Casanova, inaugurarà el proper diumenge 22 de març a les 11.00 h la nova estació potabilitzadora d'aigua, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l'
El delegat del Govern inaugurarà la nova estació potabilitzadora d’aigua de Cassà de la Selva
 
 
El delegat del Govern, Jordi Martinoy, acompanyat per l’alcalde del Cassà de la Selva, Carles Casanova, inaugurarà el proper diumenge 22 de març a les 11.00 h la nova estació potabilitzadora d’aigua, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l’Aigua.
A l’acte també hi seran presents la directora del serveis territorials de Governació i Administracions Públiques, Mireia Mata, i el director dels serveis territorials de Medi Ambient i Habitatge, Emili Santos.
 
L’estació potabilitzadora té una capacitat de tractament de 120m3/h i permetrà aprofitar amb total garantia l’aigua provinent de les diverses captacions de què disposa el municipi. L’obra té un cost total de 671.146,78 €, del quals 432.834,04 € han estat subvencionats pel Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC), i 167.572,13 € per l’Agència Catalana de l’Aigua.
 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
 
ACTE:
 
Inauguració de la nova estació potabilitzadora d’aigua de Cassà de la Selva
 
DIA:
 
Diumenge, 22 de març de 2009
 
HORA:
 
11:00 h
 
LLOC:
 
Dipòsit municipal de Can Carbó, a Cassà de la Selva
 
 
 
Girona, 19 de març de 2009
Servei de Premsa i Protocol

11:00|.Dipòsit municipal de Can Carbó|Cassà de la Selva (El Gironès)

El delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, inaugurarà la nova estació potabilitzadora d'aigua de Cassà de la Selva.