Sala de premsa

ANUL·LA L'ANTERIOR: El vicepresident del Govern presideix la inauguració del congrés "Cohesió i pau a través del diàleg" d'Unescocat

query_builder   20 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

ANUL·LA L'ANTERIOR: El vicepresident del Govern presideix la inauguració del congrés "Cohesió i pau a través del diàleg" d'Unescocat

És un dels actes de commemoració dels 25 anys de l'entitat
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà el proper dilluns, 23 de març, la inauguració del congrés Cohesió i pau a través del diàleg, un congrés sobre el valor de les cultures organitzat per Unescocat. Les jornades donen el tret de sortida als actes de commemoració del vint-i-cinquè aniversari de l’entitat que se celebrarà el proper desembre.
 
A part del vicepresident a l’acte inaugural també intervindran el president del Centre UNESCO de Catalunya, Enric Masllorens; el director de l’Obra Social la Caixa, Miquel Perdiguer, i el president honorari i fundador del Centre UNESCO, Felix Martí, qui pronunciarà la conferència “El Centre UNESCO de Catalunya i la projecció internacional de Catalunya”.
 
El congrés, que s’allargarà fins dimarts, s’ha dividit en quatre apartats: la biodiversitat i la biodiversitat cultural, lingüística i religiosa.

09:30|.La Pedrera (Passeig de Gràcia, 92)|Barcelona (El Barcelonès)

Inauguració del congrés "Cohesió i pau a través del diàleg" d'Unescocat