Sala de premsa

Presentació de la campanya de neteja de boscos a la Catalunya Central

query_builder   20 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la campanya de neteja de boscos a la Catalunya Central

Dilluns, 23 de març, a les 16.15 hores a Palà de Torroella
El Govern de la Generalitat ha contractat 1.000 persones en atur per netejar la superfície forestal del país afectada pels últims episodis de vent. D’aquesta manera, es pretén reduir el risc potencial d’incendi forestal. Aquestes persones contractades han realitzat un període de formació que ha inclòs, entre d’altres aspectes, indicacions bàsiques en matèria de seguretat i prevenció de riscos laborals, informació cartogràfica i descripció de cadascuna de les tasques que han de realitzar en les zones a què se’ls ha adscrit.
 
El proper dilluns, dia 23 de març de 2009, tindrà lloc la presentació d’aquests treballs a la Catalunya Central, concretament a Palà de Torroella, a les 16.15 hores. A la presentació hi assistiran el director dels Serveis Territorials del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a la Catalunya Central, Carles Llussà, el cap de la Regió d’Emergències Centre dels Bombers de la Generalitat, Jordi Vila, i el responsable del Grup d’Actuacions Forestals (GRAF) a la mateixa Regió, Asier Larrañaga.
 
El lloc de trobada serà la plaça de l’Ajuntament de Valls de Torroella, a les 16.00 hores. Posteriorment es farà el trasllat a la finca de Palà de Torroella (Navàs), on s’està treballant i on tindrà lloc la presentació a les 16.15 hores.
 
TEMA: Presentació de la campanya de neteja de boscos
DIA: Dilluns, 23 de març de 2009
HORA: 16.00 hores, trobada a la plaça de l’Ajuntament de Valls de Torroella
LLOC: Seguiment de la colla a Palà de Torroella.
 
Cerdanyola del Vallès, 20 de març de 2009
11.05 hores
 

16:00|.Plaça de l'Ajuntament|Sant Mateu de Bages (El Bages)

El director dels Serveis Territorials d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Carles Llussà, i el cap de la Regió d’Emergències Centre dels Bombers de la Generalitat, Jordi Vila, presentaran la campanya de neteja de boscos a la Catalunya Central. El lloc de trobada serà la plaça de l’Ajuntament de Valls de Torroella, a les 16.00 hores. Posteriorment es farà el trasllat a la finca de Palà de Torroella (Navàs), on s’està treballant i on tindrà lloc la presentació a les 16.15 hores.