Sala de premsa

Presentació de la campanya de neteja de boscos a Barcelona

query_builder   20 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la campanya de neteja de boscos a Barcelona

Dilluns, 23 de març, a les 11.00 hores a Sant Climent de Llobregat
El Govern de la Generalitat ha contractat 1.000 persones en atur per netejar la superfície forestal del país afectada pels últims episodis de vent. D’aquesta manera, es pretén reduir el risc potencial d’incendi forestal. Aquestes persones contractades han realitzat un període de formació que ha inclòs, entre d’altres aspectes, indicacions bàsiques en matèria de seguretat i prevenció de riscos laborals, informació cartogràfica i descripció de cadascuna de les tasques que han de realitzar en les zones a què se’ls ha adscrit.
 
El proper dilluns, 23 de març de 2009, tindrà lloc la presentació d’aquests treballs a Barcelona. Es farà a Sant Climent de Llobregat (Baix Llobregat), a les 11.00 hores. A la presentació hi assistiran el director dels Serveis Territorials del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a Barcelona, Àngel Merino; el cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud dels Bombers de la Generalitat, Pasqual Gámez; i el cap de la Regió Metropolitana Nord, Joan Rovira, entre d’altres.
 
El lloc de trobada serà el parc de bombers de Sant Climent de Llobregat (ctra. de Viladecans a Sant Climent s/n) a les 11.00 hores. Posteriorment, es farà el trasllat a la finca on s’està treballant i on tindrà lloc la presentació.
 
TEMA: Presentació de la campanya de neteja de boscos
DIA: Dilluns, 23 de març de 2009
HORA: 11.00 hores
LLOC: Parc de Bombers de Sant Climent de Llobregat
 
Cerdanyola del Vallès, 20 de març de 2009
11.50 hores

11:00|.Parc de Bombers (ctra. de Viladecans a Sant Climent)|Sant Climent de Llobregat (El Baix Llobregat)

El director dels Serveis Territorials d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Àngel Merino, i el cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud dels Bombers de la Generalitat, Pasqual Gámez, presentaran la campanya de neteja de boscos a Barcelona.  El lloc de trobada serà el parc de bombers de Sant Climent de Llobregat. Posteriorment, es farà el trasllat a la finca on s’està treballant i on tindrà lloc la presentació.