Sala de premsa

El Secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, visita dimarts diversos projectes d'acollida, mediació i foment de la convivència a Terrassa

query_builder   23 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, visita dimarts diversos projectes d'acollida, mediació i foment de la convivència a Terrassa

L'acompanyarà el tinent d'Alcalde d'Acció Social i Drets Civils, Isaac Albert
El Secretari per a la Immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós, visitarà demà dimarts 24 de març diversos projectes d’acollida, mediació i foment de la convivència a Terrassa acompanyat pel tinent d’Alcalde d’Acció Social i Drets Civils, Isaac Albert.
 
En concret, a les 9.45h es reuniran amb l’equip directiu de l’escola Mare de Déu de Montserrat on coneixeran els projectes de comunitats d’aprenentatge, participació de familiars, grups interactius i voluntariat. Posteriorment mantindran una trobada amb l’Associació de Veïns de Montserrat per analitzar els projectes de mediació, ciutadania i civisme que s’estan promovent.
 
A les 11.15h es traslladaran al Centre Cívic Alcalde Morera – Can Palet on visitaran el projecte “Impulsa’t” de formació per a dones nouvingudes. A continuació, a les 11.45h, aniran al Servei d’Informació i Orientació (SIO) per persones immigrades del Centre Cívic Montserrat Roig, on també atendran els mitjans de comunicació. Finalment, es reuniran amb l’Associació de Veïns de Ca n’Anglada per conèixer el projecte de mediació veïnal que impulsa el barri.
 
Nota: tot la jornada està oberta als mitjans, excepte les reunions amb les associacions de veïns que seran a porta tancada. L’atenció a la premsa serà a les 12h davant del Centre Cívic Montserrat Roig.

12:00|.Centre Cívic Montserrat Roig (av. de Barcelona, 180)|Terrassa (El Vallès Occidental)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, visitarà diversos projectes d’acollida, mediació i foment de la convivència a Terrassa. A les 9.45 hores es reunirà amb l’equip directiu de l’escola Mare de Déu de Montserrat i posteriorment mantindrà una trobada amb l’Associació de Veïns de Montserrat per analitzar els projectes de mediació, ciutadania i civisme que s’estan promovent. A continuació, a les 11.15 hores,  visitarà el projecte “Impulsa’t” de formació per a dones nouvingudeses al Centre Cívic Alcalde Morera – Can Palet . Finalment, visitarà el Servei d’Informació i Orientació (SIO) per persones immigrades del Centre Cívic Montserrat Roig, on atendrà els mitjans de comunicació.