Sala de premsa

El vicepresident del Govern presenta el projecte de Catalunya a la Biennal de Venècia 2009

query_builder   23 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern presenta el projecte de Catalunya a la Biennal de Venècia 2009

L'acompanyaran el director de l'Institut Ramon Llull i el comissari Valentín Roma, que ha dirigit el projecte "Venezia-Catalunya 2009. La Comunitat Inconfessable"
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presentarà en roda de premsa demà dimarts, 24 de març, el projecte amb què Catalunya participarà a la 53ena edició de l’Exposició Internacional d’Art de la Biennal de Venècia. L’acompanyaran el director de l’Institut Ramon Llull, Josep Bargalló, i el comissari Valentín Roma, responsable del projecte “Venezia-Catalunya 2009. La Comunitat Inconfessable”, així com els artistes implicats i membres del jurat.

La presentació tindrà lloc a les 18.30 hores a l’Institut Italià de Cultura, a Barcelona. Es donaran a conèixer els detalls del projecte que ha liderat el comissari Valentín Roma i en el qual participen els artistes Joan Vila-Puig, Elvira Pujol, Daniel G. Andújar i Pedro G. Romero, que també seran presents a la presentació. També hi assistirà el president del jurat del concurs internacional que va decidir la proposta guanyadora, Manuel Borja-Vilell, i el director de l'Institut Italià de Cultura, Fortunato Ceraso.

18:30|.Institut Italià de Cultura (Passatge Méndez Vigo, 5)|Barcelona (El Barcelonès)

Presentació del projecte de Catalunya a la Biennal de Venècia 2009