Sala de premsa

El DAR, a través de Prodeca, la Fundació Alícia i The Culinary Institute of America signen un conveni per impulsar estudis en gastronomia catalana

query_builder   24 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El DAR, a través de Prodeca, la Fundació Alícia i The Culinary Institute of America signen un conveni per impulsar estudis en gastronomia catalana

És la primera vegada que una regió europea signa un conveni d'aquestes característiques amb el CIA
El president de Prodeca, Joan Gené, el president del Consell Assessor de la Fundació Alícia, Ferran Adrià, i el president del Culinary Institute of America (CIA), Tim Ryan, signaran demà un conveni de col·laboració per al desenvolupament de projectes d’intercanvi en l’àmbit de la recerca, l’educació alimentària i la salut.  
 
A través d’aquest conveni s’impulsarà un programa de beques per alumnes i professors del CIA i programes educatius en gastronomia catalana, entre altres aspectes.
 
The Culinary Institute of America és una universitat independent sense finalitats lucratives, que ofereix llicenciatures i títols de grau en arts culinàries i en fleca i rebosteria, i que té com a missió formar els millors professionals de la cuina. És considerada la principal universitat d’arts culinàries del món.
 
L’endemà, 26 de març, el cuiner Ferran Adrià rebrà el guardó Cuiner de l’Any que atorga el CIA. El president i el director general de Prodeca, Joan Gené i Fernando Bienert, respectivament, assistiran al Sopar de Gala on es lliurarà aquest guardó. En el moment de l’entrega del premi, tots els assistents brindaran amb cava català.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Signatura d’un conveni de col·laboració entre Prodeca, la Fundació Alícia i el CIA
DIA:
Dimecres, 25 de març de 2009
HORA:
12:15 hores (hora de Nova York)
LLOC:
Tower Room-Colavita Center
Campus Hyde Park
New York
 
24 de març de 2009
 
 
 

12:15|.Tower Room-Colavita Center. Nova York| ()

El president de Prodeca, Joan Gené, el president del Consell Assessor de la Fundació Alícia, Ferran Adrià, i el president del Culinary Institute of America (CIA), Tim Ryan, signen un conveni de col·laboració per al desenvolupament de projectes d’intercanvi en l’àmbit de la recerca, l’educació alimentària i la salut.