Sala de premsa

La secretària de Polítiques familiars presenta a Girona el Pla estratègic sobre usos i gestió dels temps

query_builder   25 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La secretària de Polítiques familiars presenta a Girona el Pla estratègic sobre usos i gestió dels temps

Aquesta és la segona de les presentacions que s'aniran fent arreu de Catalunya
La Secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social, Carme Porta, presentarà dijous a la Casa de la Cultura de Girona el Pla estratègic sobre usos i gestió dels temps de la vida quotidiana. A l’acte, estarà acompanyada pel director dels serveis territorials del Departament, Josep Viñas.
 
Es tracta d’un pla de Govern, impulsat i coordinat pel Departament d’Acció Social, que planteja mesures i actuacions pels propers 10 anys adreçades a canviar la concepció dels temps i els seus usos amb una organització territorial i social que afavoreixi un major benestar.
 
El pla compta amb la implicació de tots els departaments, però també és necessària la participació de la resta d’administracions públiques i de tota la societat civil. Es preveu la creació de consells territorials per impulsar polítiques dels temps i per això es donarà a conèixer a les diverses demarcacions de Catalunya. Girona acull la segona presentació del pla que es va presentar per primera vegada a Tortosa.
 
A l’acte, s’han convocat, entre altres, representats dels Consells comarcals, dels consells i entitats de dones, representants sindicals i patronals, entitats que treballin en educació, salut, benestar, qualitat de vida o usos dels temps.
 

16:30|.Casa de la Cultura (c. Hospital, 6)|Girona (El Gironès)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, presentarà el Pla estratègic sobre usos i gestió dels temps de la vida quotidiana. L'acompanyarà el director dels serveis territorials del departament, Josep Viñas.