Sala de premsa

El director del SCT inaugura la 1a Jornada de Policies de Trànsit "Drogues i Conducció"

query_builder   25 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director del SCT inaugura la 1a Jornada de Policies de Trànsit "Drogues i Conducció"

Demà, 26 de març, a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya
El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Josep Pérez Moya, i el director de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Carlos González Zorrilla, inauguraran demà, dijous 26 de març, a les 9.15 h, la 1a Jornada de Policies de Trànsit “Drogues i Conducció”, que se celebrarà a la seu de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a Mollet del Vallès.
 
En el decurs de la Jornada, Ricard Blasco, doctor en psicologia i professor de la Universitat de Barcelona, pronunciarà la conferència “La interferència de les drogues en el comportament viari”. A més, el cap de la Divisió de Trànsit dels Mossos d’Esquadra, l’intendent Sergi Pla, i el cap de la unitat d’accidents de la Guàrdia Urbana de Barcelona, el sotsinspector Manuel Haro, parlaran sobre el control de drogues en la conducció a Catalunya, una mesura pionera a l’estat espanyol en la prevenció d’accidents. Experts a nivell europeu també explicaran les experiències en aquest àmbit als seus respectius països. 

09:15|.Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ctra. C-17, Km 13,5)|Mollet del Vallès (El Vallès Oriental)

El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Josep Pérez Moya, i el director de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Carlos González Zorrilla, inauguren la I Jornada de Policies de Trànsit  "Drogues i Conducció"