Sala de premsa

El president obre, demà dijous, el 2n Congrés del Tercer Sector que se celebra a l'Hospitalet de Llobregat

query_builder   25 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president obre, demà dijous, el 2n Congrés del Tercer Sector que se celebra a l'Hospitalet de Llobregat

El president de la Generalitat, José Montilla, participarà demà en l’acte inaugural del 2n Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya, que se celebra al recinte de La Farga de l’Hospitalet de Llobregat (carrer Barcelona, 2).
 
L’acte començarà a les dotze del migdia, amb els parlaments de Carles Barba, president de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, i Núria Marín, alcaldessa de l’Hospitalet. La intervenció del president tancarà l’acte d’obertura del Congrés, que conduirà la periodista Rita Marzoa.
 
Sota el lema “Un sector al servei de les persones” i amb més de 1.200 inscrits, el 2n Congrés del Tercer Sector es presenta com un espai “clau” per a “reflexionar, de forma col·lectiva, sobre la contribució del tercer sector social en l’àmbit d’atenció de les persones”.
La Taula d’Entitats del Tercer Sector la conformen 26 organitzacions de segon nivell, que representen més de 3.000 entitats socials no lucratives: associacions, fundacions, cooperatives d’iniciativa social i empreses d’inserció.

12:00|.Carrer Barcelona, 2| (Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, participarà demà en l’acte inaugural del 2n Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya, que se celebra al recinte de La Farga de l’Hospitalet de Llobregat.