Sala de premsa

Jordi Bosch participa a la jornada PIMESTIC sobre la seguretat informàtica a les Franqueses del Vallès

query_builder   25 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Jordi Bosch participa a la jornada PIMESTIC sobre la seguretat informàtica a les Franqueses del Vallès

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, participarà dijous, dia 26 de març, a la Jornada PIMESTIC sobre la seguretat informàtica a les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental).
Les jornades PIMESTIC sobre la seguretat informàtica estan adreçades a gerents, directors d’operacions i directors d’informàtica de les petites i mitjanes empreses, amb la intenció d’exposar els avantatges de la implantació de mesures de seguretat en les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en el món empresarial. A partir d’un format innovador i participatiu i amb l’exposició d’exemples reals, aquestes jornades permeten als assistents intercanviar informació i exposar qüestions dins l’àmbit de les TIC.
Les jornades s’emmarquen dins del pla PIMESTIC, una iniciativa que vol potenciar la competitivitat de les pimes catalanes. Es busca millorar la percepció de les TIC entre aquestes empreses i superar els principals obstacles de la seva implantació: el desconeixement del valor d’aquestes tecnologies, la falta de formació, la desconfiança i la manca d’adaptació a les necessitats de les empreses. El desplegament del pla preveu diverses actuacions per als propers quatre anys, tant en l’àmbit territorial com en l’àmbit sectorial, i té un pressupost de 20 milions d’euros en 4 anys.
El pla PIMESTIC és una iniciativa conjunta de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) del Departament de Governació i Administracions Públiques i d’ACC1Ó CIDEM|COPCA del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa.
Més informació al web www.pimestic.cat
 
Persona de contacte: Gemma Fillol: 606867139

09:30|.Centre de Recursos Agraris - Masia Can Ribas (Camí Antic de Vic, 10)|Franqueses del Vallès (El Vallès Oriental)

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, participarà a la Jornada PIMESTIC sobre la seguretat informàtica a les Franqueses del Vallès.