Sala de premsa

El vicepresident del Govern ofereix un sopar institucional al Club de Madrid

query_builder   25 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern ofereix un sopar institucional al Club de Madrid

Aquest dijous i divendres els representants de l'organització Club de Madrid són a Barcelona, on celebren la seva XXI Junta directiva i l'assemblea general ordinària
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, oferirà demà dijous, 26 de març, un sopar institucional als representants del Club de Madrid, al qual també assistirà la viceconsellera d’Afers Exteriors i Cooperació, Roser Clavell.
 
El sopar començarà a les 20.00 hores amb les intervencions de la viceconsellera d’Afers Exteriors i Cooperació; l’expresident de Xile i president del Club de Madrid, Ricardo Lagos, i el vicepresident del Govern.
 
El Club de Madrid és una organizació independent que té com objectiu l’enfortiment de la democràcia al món i que compta amb l’experiència dels seus membres, 70 excaps d’Estat i de Govern. El Club de Madrid facilita assessorament i proporciona suport estratègic a líders i institucions que treballen en processos de transició i consolidació de democràcies. 
 
Els mitjans de comunicació estiguin interessats a seguir les intervencions hauran de confirmar la seva assistència abans de dijous 26 de març a les 13h, enviant un correu electrònic a premsa.vicepresident@gencat.net, indicant nom, cognom i mitjà.
 

20:00|.Palau de Pedralbes (Avda. Diagonal, 686)|Barcelona (El Barcelonès)

El vicepresident del Govern ofereix un sopar institucioanl al Club de Madrid