Sala de premsa

El vicepresident del Govern presideix a Tarragona la novena Nit Empresarial de la CEPTA

query_builder   25 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern presideix a Tarragona la novena Nit Empresarial de la CEPTA

Durant la gala, a la qual també assistiran els consellers de Governació i d'Innovació, es lliuraran els guardons amb què la patronal reconeix les iniciatives empresarials que han destacat durant el 2008
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà demà divendres, 27 de març, la novena Nit Empresarial de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA). També hi assistiran el conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs; el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté.
 
El vicepresident del Govern arribarà a les 20.30 hores al Palau de Fires i Congressos de Tarragona, on signarà el llibre d’honor de la Confederació Empresarial. Posteriorment, a les 21.00 hores, s’iniciarà la 9a Nit Empresarial de la CEPTA. Després de les intervencions inicials, es lliuraran els guardons que la patronal entrega en reconeixement a les iniciatives empresarials que han destacat durant el 2008. L’acte es tancarà amb parlaments del president de la CEOE, Gerardo Díaz; el president de la CEPTA, Josep Anton Belmonte; l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el vicepresident del Govern.

En finalitzar l’acte hi haurà una fotografia de família

20:30|.Palau de Fires i Congressos (c.Arquitectecte Rovira, 2)|Tarragona (El Tarragonès)

Novena Nit Empresarial de la CEPTA